Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%8
KVKK Kişisel Verilerin Korunması Kanunu El Kitabı Mustafa Baysal

KVKK Kişisel Verilerin Korunması Kanunu El KitabıUyum Sürecini Kolaylaştıran KVKK Yol Haritası ve Excel Formatında Yeni Envanter Ekiyle

Liste Fiyatı : 72,00TL
İndirimli Fiyat : 66,24TL
Kazancınız : 5,76TL
Taksitli fiyat : 5 x 13,98TL
Havale/EFT ile : 64,92TL
9789750275340
600352
KVKK Kişisel Verilerin Korunması Kanunu El Kitabı
KVKK Kişisel Verilerin Korunması Kanunu El Kitabı Uyum Sürecini Kolaylaştıran KVKK Yol Haritası ve Excel Formatında Yeni Envanter Ekiyle
Seçkin Yayıncılık
66.24

Neden "KVKK El Kitabı"?

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında yayımlanmış bu kadar kitap varken, neden KVKK El Kitabı'nı almalısınız?

Çünkü bu konuda hazırlanmış kitapların neredeyse tamamı akademik bir dille ve hukuki tanımlamalar ağırlıklı yazılmışken, bu kitap tamamen uygulamacılar için tasarlanmıştır.

KVKK uyum sürecini kendi kendine ve hatasız olarak tamamlamak isteyen veri sorumluları ya da KVKK uyum sürecini mesleki anlamda yürüten tüm profesyoneller için tam bir UYUM REHBERİ ortaya çıkarmak hedeflenmiştir.

Bu amaçla KVKK uyum adımları, süreçlerin tespit edilip envanter çıkarılmasından, VERBİS kaydının oluşturulmasına kadar her aşamada tek tek açıklanmıştır. Ayrıca 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun hazırlanmasını talep ettiği tüm dokümanların birer maktu örnekleri ile uygulamacılar için uyum sürecini adım adım kolaylaştıran bir KVKK YOL HARİTASINA da kitapta yer verilmiştir. Üstelik bu metinler sadece kitapta yer almamakta, belgelerin üst kısmında yer alan KAREKOD'ların okutulmasıyla, maktu örneklerin Word formatındaki bir suretine, KVKK YOL HARİTASININ ise PDF formatındaki bir suretine telefondan ya da bilgisayardan da ulaşabilmektedir.

Böylece; KVKK hakkında temel bilgiler ile kişisel veri tespit sürecini ve hazırlanması gereken doküman örneklerini bir arada bulabileceğiniz bu kitap, konuyla ilgilenenler için önemli bir başvuru kaynağı olacaktır.

Beşinci baskıya özel olmak üzere mevcut KVKK dokümanları güncellenmiş ve iyileştirilmiş; ayrıca 17 sütundan oluşan EXCEL formatında YENİ envanter örneği de eklenmiştir.

Yazara ileteceğiniz sorular için www.mustafabaysal.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Konu Başlıkları
Kişisel Veri
Veri Sorumlusu
Açık Rıza Metni
Aydınlatma Metni
Kişisel Veri Envanteri
KVKK Dokümanları
VERBİS Kaydı
KVKK Kapsamı
  • Açıklama
    • Neden "KVKK El Kitabı"?

      Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında yayımlanmış bu kadar kitap varken, neden KVKK El Kitabı'nı almalısınız?

      Çünkü bu konuda hazırlanmış kitapların neredeyse tamamı akademik bir dille ve hukuki tanımlamalar ağırlıklı yazılmışken, bu kitap tamamen uygulamacılar için tasarlanmıştır.

      KVKK uyum sürecini kendi kendine ve hatasız olarak tamamlamak isteyen veri sorumluları ya da KVKK uyum sürecini mesleki anlamda yürüten tüm profesyoneller için tam bir UYUM REHBERİ ortaya çıkarmak hedeflenmiştir.

      Bu amaçla KVKK uyum adımları, süreçlerin tespit edilip envanter çıkarılmasından, VERBİS kaydının oluşturulmasına kadar her aşamada tek tek açıklanmıştır. Ayrıca 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun hazırlanmasını talep ettiği tüm dokümanların birer maktu örnekleri ile uygulamacılar için uyum sürecini adım adım kolaylaştıran bir KVKK YOL HARİTASINA da kitapta yer verilmiştir. Üstelik bu metinler sadece kitapta yer almamakta, belgelerin üst kısmında yer alan KAREKOD'ların okutulmasıyla, maktu örneklerin Word formatındaki bir suretine, KVKK YOL HARİTASININ ise PDF formatındaki bir suretine telefondan ya da bilgisayardan da ulaşabilmektedir.

      Böylece; KVKK hakkında temel bilgiler ile kişisel veri tespit sürecini ve hazırlanması gereken doküman örneklerini bir arada bulabileceğiniz bu kitap, konuyla ilgilenenler için önemli bir başvuru kaynağı olacaktır.

      Beşinci baskıya özel olmak üzere mevcut KVKK dokümanları güncellenmiş ve iyileştirilmiş; ayrıca 17 sütundan oluşan EXCEL formatında YENİ envanter örneği de eklenmiştir.

      Yazara ileteceğiniz sorular için www.mustafabaysal.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

      Konu Başlıkları
      Kişisel Veri
      Veri Sorumlusu
      Açık Rıza Metni
      Aydınlatma Metni
      Kişisel Veri Envanteri
      KVKK Dokümanları
      VERBİS Kaydı
      KVKK Kapsamı
      Stok Kodu
      :
      9789750275340
      Boyut
      :
      13x19
      Sayfa Sayısı
      :
      280
      Baskı
      :
      5
      Basım Tarihi
      :
      Şubat 2022
      Kapak Türü
      :
      Karton kapak
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      66,24   
      66,24   
      2
      34,31   
      68,62   
      3
      23,12   
      69,35   
      4
      17,52   
      70,08   
      5
      14,18   
      70,88   
      Cardfinans
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      66,24   
      66,24   
      2
      34,11   
      68,23   
      3
      22,96   
      68,89   
      4
      17,39   
      69,55   
      5
      13,98   
      69,88   
      Bonus Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      66,24   
      66,24   
      2
      34,11   
      68,23   
      3
      22,96   
      68,89   
      4
      17,39   
      69,55   
      5
      13,98   
      69,88   
      Paraf Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      66,24   
      66,24   
      2
      34,11   
      68,23   
      3
      22,96   
      68,89   
      4
      17,39   
      69,55   
      5
      13,98   
      69,88   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      66,24   
      66,24   
      2
      34,11   
      68,23   
      3
      22,96   
      68,89   
      4
      17,39   
      69,55   
      5
      13,98   
      69,88   
      World Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      66,24   
      66,24   
      2
      34,11   
      68,23   
      3
      22,96   
      68,89   
      4
      17,39   
      69,55   
      5
      13,98   
      69,88   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      66,24   
      66,24   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
      4
      -   
      -   
      5
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat